PopulærtLPGALydia Ko og Inbee Park skal kæmpe for at klare cuttet

Lydia Ko og Inbee Park skal kæmpe for at klare cuttet

Mika Miyazato fører Kingsmill Championship med et enkelt slag efter første runde, mens Lydia Ko og Inbee Park er langt tilbage i feltet.

Miyazato fører i -6 foran Brittany Lincicome og Minjee Lee i -5.

I den seneste LPGA turnering for to uger siden førte israelske Laetitia Beck efter første runde, men sluttede på en 15. plads. Hun er igen med helt fremme på en delt 4. plads i -4.

Brooke M Henderson og Stacy Lewis deler 31. pladsen i -1.

Lydia Ko og Inbee Park er langt tilbage
Efter nogle ugers turneringspause er Lydia Ko og Inbee Park tilbage på LPGA. De spiller sammen med Lexi Thompson, men top-3 på verdensranglisten fik en noget skuffende start.

Lexi Thompson, der vandt en japansk major i sidste uge, er nr. 65 i +1, Lydia Ko er nr. 81 i +2 og Inbee Park nr. 99 i +3, så de skal kæmpe for at klare cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kingsmill Championship Presented by JTBC, leaderboard

Mika Miyazato
Mika Miyazato

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk