PopulærtLPGAIsraelsk føring på LPGA

Israelsk føring på LPGA

Det er sjældent, at vi hører og skriver om golfspillere fra Israel, men Laetitia Beck fører Yokohama Tire LPGA Classic efter første runde.

Efter syv birdies i en bogeyfri formiddagsrunde fører Laetitia Beck i -7 foran Minjee Lee og Annie Park i -5, der begge spillede om eftermiddagen, hvor det blæste op. Alejandra Llaneza er alene på 4. pladsen i -4.

Cheyenne Woods er nr. 8 i -2, Stacy Lewis og Michelle Wie deler 21. pladsen i -1, mens Brooke M Henderson nr. 38 i par.

24-årige Laetitia Beck, der er nr. 269 på verdensranglisten, var LPGA rookie sidste år. Hendes hidtil bedste resultat i år var en 27. plads i Kia Classic.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Yokohama Tire LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk