PopulærtLPGAIsraelsk føring på LPGA

Israelsk føring på LPGA

Det er sjældent, at vi hører og skriver om golfspillere fra Israel, men Laetitia Beck fører Yokohama Tire LPGA Classic efter første runde.

Efter syv birdies i en bogeyfri formiddagsrunde fører Laetitia Beck i -7 foran Minjee Lee og Annie Park i -5, der begge spillede om eftermiddagen, hvor det blæste op. Alejandra Llaneza er alene på 4. pladsen i -4.

Cheyenne Woods er nr. 8 i -2, Stacy Lewis og Michelle Wie deler 21. pladsen i -1, mens Brooke M Henderson nr. 38 i par.

24-årige Laetitia Beck, der er nr. 269 på verdensranglisten, var LPGA rookie sidste år. Hendes hidtil bedste resultat i år var en 27. plads i Kia Classic.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Yokohama Tire LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk