PopulærtLPGAIsraelsk føring på LPGA

Israelsk føring på LPGA

Det er sjældent, at vi hører og skriver om golfspillere fra Israel, men Laetitia Beck fører Yokohama Tire LPGA Classic efter første runde.

Efter syv birdies i en bogeyfri formiddagsrunde fører Laetitia Beck i -7 foran Minjee Lee og Annie Park i -5, der begge spillede om eftermiddagen, hvor det blæste op. Alejandra Llaneza er alene på 4. pladsen i -4.

Cheyenne Woods er nr. 8 i -2, Stacy Lewis og Michelle Wie deler 21. pladsen i -1, mens Brooke M Henderson nr. 38 i par.

24-årige Laetitia Beck, der er nr. 269 på verdensranglisten, var LPGA rookie sidste år. Hendes hidtil bedste resultat i år var en 27. plads i Kia Classic.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Yokohama Tire LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk