PopulærtLPGALexi Thompson vandt sin 10. sejr i Japan

Lexi Thompson vandt sin 10. sejr i Japan

21-årige Lexi Thompson blev major vinder i Japan, da hun vandt World Ladies Championship Salonpas Cup på LPGA of Japan Tour. Førstepræmien var på mere end kr. 1,4 mio.

Lørdagens tredje runde gik hun i -7 på Ibaraki Golf Club, hvor runden i 65 slag var ny banerekord. Hun førte med fem slag inden finalerunden, som hun gik i par.

Lexi Thompson vandt i -13 foran Ayaka Watanabe i -11 og Ha-Neul Kim i -6.

Lexi Thompson
Lexi Thompson

10 sejre over det meste af verden
Det var Lexi Thompsons 10. professionelle sejr. Syv af dem er vundet på LPGA, mens hun vandt Dubai Ladies Masters på Ladies European Tour samt en mindre professionel turnering på Fuzion Minor League Golf Tour i 2011.

Udover USA og Dubai har Lexi Thompson vundet i Sydkorea, Malaysia, Thailand, Mexico og nu Japan.

Meget større pengepræmier end på LET
LPGA of Japan Tour får ikke den store opmærksomhed i den vestlige verden. Pengepræmierne er ellers markant større end på Ladies European Tour, men dog et stykke fra LPGA.

2016 er den 49. sæson på den japanske tour, hvor årets 38 turneringer alle spilles i Japan. Den samlede præmiesum er på mere end kr. 210 mio., så for hver enkelt turnering betyder det en præmiesum på omkring kr. 5,5 mio.

Hos damerne er der ikke global enighed om, hvilke turneringer der er majors. LPGA of Japan Tour har sine egne fire majors, hvoraf World Ladies Championship Salonpas Cup er den ene.

Lexi Thompson har også vundet en major på LPGA i USA, da hun vandt ANA Inspiration 2014.

World Ladies Championship Salonpas Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk