PopulærtLPGALydia Ko deler førstepladsen på LPGA

Lydia Ko deler førstepladsen på LPGA

Coates Golf Championship på LPGA spilles fra onsdag til lørdag, så der skulle være cut efter torsdagens anden runde.

Anden runde blev dog forsinket, og blot 22 spillere nåede i klubhuset, inden spillet blev indstillet for dagen pga. torden i området.

Ha Na Jang, der lavede en historisk hole-in-one i sidste uge, førte i -7 foran seks spillere i -4 efter første runde. Hun nåede ikke at begynde på anden runde, og deler nu førstepladsen i -7 med Lydia Ko, der spillede 17 huller i -4.

Haru Nomura gik en runde i -6, og deler 3. pladsen i -6 med Kelly Tan, der er -2 efter 3 huller.

Suzann Pettersen har gang i en god runde, da hun er -5 efter 17 huller, hvilket placerer hende på en delt 7. plads i -4 sammen med bl.a. Jessica Korda, Brooke M Henderson, Lexi Thompson og Michelle Wie.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 17 – 20 og lørdag fra kl. 21 – 23.

Coates Golf Championship presented by R+L Carriers, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk