PopulærtLPGALydia Ko deler førstepladsen på LPGA

Lydia Ko deler førstepladsen på LPGA

Coates Golf Championship på LPGA spilles fra onsdag til lørdag, så der skulle være cut efter torsdagens anden runde.

Anden runde blev dog forsinket, og blot 22 spillere nåede i klubhuset, inden spillet blev indstillet for dagen pga. torden i området.

Ha Na Jang, der lavede en historisk hole-in-one i sidste uge, førte i -7 foran seks spillere i -4 efter første runde. Hun nåede ikke at begynde på anden runde, og deler nu førstepladsen i -7 med Lydia Ko, der spillede 17 huller i -4.

Haru Nomura gik en runde i -6, og deler 3. pladsen i -6 med Kelly Tan, der er -2 efter 3 huller.

Suzann Pettersen har gang i en god runde, da hun er -5 efter 17 huller, hvilket placerer hende på en delt 7. plads i -4 sammen med bl.a. Jessica Korda, Brooke M Henderson, Lexi Thompson og Michelle Wie.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 17 – 20 og lørdag fra kl. 21 – 23.

Coates Golf Championship presented by R+L Carriers, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk