PopulærtPGA TourThe Players Championship på C More Golf

The Players Championship på C More Golf

Endelig er det blevet tid til THE PLAYERS CHAMPIONSHIP; Turneringen mange ynder at kalde årets 5. major og med god grund. Hele verdenseliten er på plads, når det går løs fra kl. 13.30 torsdag den 12. maj på C More Golf.

The Players Championship trofæet er blandt de allermest eftertragtede i golfverdenen og samtidig blandt de allersværeste at få fingrene i.

Sidste år løb Rickie Fowler med opmærksomhed, berømmelse, trofæ og præmiepenge, da han, efter en betagende finale og efterfølgende omspil, kunne hæve armene som sejrsherre. Nøglen til Fowlers succes kom ikke mindst via et perfekt spillet hul 17. 2 birdies i omspil på dette hul afgjorde turneringen.

Hul 17 må nok betragtes som et af de mest berømte huller i verden. Alle golfspillere med respekt for sig selv kender dette legendariske golfhul. Sølle 125 meter spiller hullet men den lille ø-green og giftige pindplaceringer ugen igennem udfordrer spillerne til deres yderste.

Et hav af verdensstjerner står i kø for at stikke en kæp i hjulet på Rickie Fowlers titelforsvar. Jordan Spieth, Jason Day, Rory Mcilroy, Adam Scott, Bubba Watson, Phil Mickelson, Henrik Stenson for bare at nævne et par af dem. Alle er på plads.

Heriblandt også vores egen Søren Kjeldsen. Kjeldsens karriere har fået nyt liv efter flere års nedtur, hvor han var nede at vende som nummer 359 på verdensranglisten. Nu er han nu oppe på en placering som nummer 39 efter et hav af topplaceringer gennem det sidste år. Højdepunktet var selvfølgelig sejren ved Irish Open for snart et år siden, men Kjeldsen kommer med en dugfrisk topplacering fra den netop overståede US Masters, hvor han blev nummer 7 – Kjeldsens næstbedste Majorplacering nogensinde kun overgået af en 6. plads ved USPGA Championship i 2009. For en mand som Kjeldsen burde en bane som Sawgrass være oplagt til et nyt topresultat. Med Kjeldsens præcision og evne til at placere sig det rigtige sted på et golfhul, ville det ikke vække undren, hvis han hen omkring midnat på søndag kæmper med om de helt sjove placeringer.

Se en lille hilsen fra Søren Kjeldsen på C More Golfs Facebook side.

CMoreGolf_ThePlayers16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk