PopulærtLadies European TourKo vandt foran Nanna på New Zealand

Ko vandt foran Nanna på New Zealand

Tre danskere var i top-6 inden finalerunden af ISPS Handa New Zealand Women’s Open, som blev vundet af den forsvarende mester Lydia Ko, der er nr. 1 på verdensranglisten.

18-årige Lydia Ko gik finalerunden i -2, og vandt i -10 foran Nanna Koerstz Madsen, Felicity Johnson og amatøren Hye Jin Choi i -8. Nanna gik ligeledes finalerunden i -2

Lydia Ko
Lydia Ko med trofæet

Det var anden uge i træk, at Nanna Koerstz Madsen blev nr. 2, da hun også blev nr. 2 på ALPG Tour i sidste uge. Nanna blev nr. 3 i turneringen sidste år.

Det var tredje gang, at Lydia Ko vandt turneringen, da hun også vandt som 15-årig amatør i 2013.

Emily delte føringen, men blev nr. 6
Justine Dreher blev nr. 5 i -7, mens Emily Kristine Pedersen gik finalerunden i par, og delte 6. pladsen i -6 med Amelia Lewis.

Efter en eagle på 2. hul delte Emily føringen med Lydia Ko, og det gjorde hun igen efter 10 huller, inden hun faldt tilbage med bogeys på 14. og 17. hul.

Nicole Broch Larsen førte efter første runde, men med en finalerunde i +2 sluttede hun på en 17. plads i -3.

Jordskælv gav rystelser
Under finalerunden blev området ramt af et jordskælv, som målte 5,8 på Richterskalaen.
Det var kort før førerbolden skulle på banen, og det ramte omkring 10 km fra banen, så jorden skælvede i omkring 30 sekunder, hvilket skabte lidt panik.

Over de næste 5 timer kom der 52 efterskælv, men det var ikke værre, end at man kunne spille videre.

Én af sæsonens største turneringer i næste uge
Der blev spillet om en præmiesum på € 200.000.

I den kommende uge spilles én af sæsonens største turneringer, da der spilles om en præmiesum på omkring € 870.000 i ISPS Handa Women’s Australian Open, som også tæller til LPGA.

ISPS Handa New Zealand Women’s Open, resultat

Emily K Pedersen
Emily K Pedersen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk