BettingBetting tips, uge 9 2016

Betting tips, uge 9 2016

66 af verdens bedste mødes på Trump National Doral i Florida.

Blandt dem 47 i top-50 på verdensranglisten heriblandt Søren Kjeldsen, der er nr. 44.

Der spilles fire runder uden cut om $ 9,5 mio. svarende til 65 mio. kroner! Blue Monster banen er en svær test, hvor der er en del vand i spil. De længstslående har ofte en fordel på banen.

Rory McIlroy er bookmakernes favorit tæt forfulgt af Bubba Watson, Dustin Johnson, Adam Scott, Jordan Spieth, Jason Day og Rickie Fowler.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.WGC – Cadillac Championship

Bubba Watson – (Odds 13 / 3,5)
Vandt Northern Trust Open for halvanden uge siden, og har vundet to af sine seneste seks turneringer. Har haft en uges turneringspause, og blev nr. 2 i 2012 og 2014, mens han blev nr. 3 sidste år.

Rickie Fowler – (Odds 17 / 4,5)
Har haft fem top-6 placeringer i sine seneste seks turneringer siden december heriblandt en sejr i Abu Dhabi. Er nr. 5 på verdensranglisten, og kan meget vel tage et stort skridt mod toppen.

Henrik Stenson – (Odds 26/ 6)
I december blev Stenson opereret i knæet, men han har gjort det godt efterfølgende med en 3. plads i Abu Dhabi og en 6. plads i Dubai. Det er hans eneste to turneringer i år, men med små marginaler faldt valget alligevel på Stenson frem for den forsvarende mester Dustin Johnson. Stenson blev nr. 4 sidste år.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

ISPS Handa Perth International

  • Lucas Bjerregaard – (Odds 28/ 7) – MC
  • Soomin Lee – (Odds 50/ 10) – Nr. 22
  • Victor Dubuisson – (Odds 16/ 4) – MC

The Honda Classic

  • Rory McIlroy – (Odds 7/ 2,5) – MC
  • Russell Knox – (Odds 48/ 12) – Nr. 26
  • Patrick Reed – (Odds 21/ 6)– MC

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 dvs. et underskud på kr. 1.200.

År til dato:

Indsats: kr. 9.600,-
Gevinst: kr. 16.628,-
Samlet: + kr. 7.028,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk