PopulærtPGA TourLee fører Phoenix Open med tre slag

Lee fører Phoenix Open med tre slag

Danny Lee har et forspring på tre slag inden finalerunden af Waste Management Phoenix Open.

Lee gik tredje runde i -4, og fører i -13 foran Hideki Matsuyama og Rickie Fowler i -10. Bryce Molder og Boo Weekley deler 4. pladsen i -9.

Efter en 65’er (-6) rykkede Phil Mickelson 31 pladser frem til en 6. pladse, men i -8 kræver det en god finalerunde, hvis han skal vinde for fjerde gang. Mickelson vandt turneringen i 1996, 2005 og 2013.

Officiel tilskuerrekord på TPC Scottsdale
Der var mange tilskuere lørdag, og angiveligt var der hele 201.003 personer, hvilket slog den hidtidige dagsrekord på 189.722!

Det er dog et estimat, da man ikke tæller tilskuere, men derimod biler, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Som man kan se på videoen ovenfor, så var der mange tilskuere, men ærligt talt, så lyder det ret urealistisk, at der skulle have været mere end 200.000 tilskuere.

C More Golf sender direkte og sendetiderne kan ses på www.19hul.dk/tv

Waste Management Phoenix Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk