PopulærtDP World TourLasse Jensen i top-20 efter første runde

Lasse Jensen i top-20 efter første runde

Lasse Jensen fik en god start på Trophée Hassan II i Marokko, hvor han er på en 17. plads i -1 efter første runde.

Som nr. 62 i +1 er Søren Hansen lige indenfor den projekterede cutgrænse, mens Joachim B Hansen skal spille sig op, da han er nr. 91 i +4.

Thomas Linard, Jason Scrivener og Francesco Laporta deler føringen i -4.

Younes El Hassani fra Marokko er med helt fremme på en 4. plads i -3, som han deler med Adrien Saddier, Borja Virto Astudillo, Estanislao Goya og Mike Lorenzo-Vera.

Andrew Johnston, der vandt Open de España for nogle uger siden, er på en 9. plads i -2, mens Dean Burmester og Alexander Levy deler 17. pladsen i -1.

Damerne spiller på samme anlæg
Ladies European Tour spiller også i Marokko i denne uge, hvor fem danskere er med i Lalla Meryem Cup. Begge turneringer spilles på Royal Gold Dar Es Salam; herrerne spiller Red Course, mens damerne spiller Blue Course.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde her.

Trophée Hassan II, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk