PopulærtPGA TourKvalifikationen glippede for Martin Leth Simonsen

Kvalifikationen glippede for Martin Leth Simonsen

Martin Leth Simonsen deltog i Q-School til PGA Tour Latinoamérica, men desværre spillede han sig ikke til ét af de 25 kort.

Inden finalerunden på Mazatlan i Mexico var Martin Leth Simonsen nr. 27 i par, men efter en finalerunde i par sluttede han som delt nr. 32 i par, hvilket var to slag fra top-25.

Canadiske David Rose vandt i -15 foran mexicanske Gerardo Ruiz i -14. Andreas Halvorsen fra Norge blev delt nr. 5 i -10, og kvalificerede sig dermed til den sydamerikanske tour.

PGA Tour Latinoamérica er en tour på niveauet under Web.com Tour, så på nogle punkter kan den sammenlignes med den danske ECCO Tour og Nordic League, hvor man kan spille sig til et Challenge Tour kort.

Der er fire Q-School turneringer til PGA Tour Latinoamérica, og fra hver får top-25 og lige et kort. Det er dog kun vinderen, som får et fuldt kort, mens nr. 2 – 11 får adgang til den første halvdel af sæsonen, hvorefter der er en re-ranking. Nr. 12 – 25 får adgang til et mindre antal turneringer og re-rankes også.

PTLA Qualifying Tournament – Mexico, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk