PopulærtLPGAKun Emily kom godt fra start på LPGA tourskolen

Kun Emily kom godt fra start på LPGA tourskolen

Emily Kristine Pedersen, Nanna Koerstz Madsen og Daisy Nielsen er blandt de 193 deltagere i Stage II på LPGA tourskolen. Der spilles fire runder uden cut på Plantation Golf & Country Club, Panther og Bobcat Course, hvorefter top-80 og lige går videre til Stage III finalen.

Målet er således en placering i top-80, men desværre er Emily den eneste af de tre danskere som er indenfor grænsen efter første runde.

Emily gik Bobcat Course i par, hvilket giver hende en delt 43. plads. Daisy spillede Panther Course i +4, hvilket rækker til en 124. plads.

Nanna lavede syv birdies, men er syv over par
Nanna lavede hele syv birdies, men også seks bogeys på Bobcat Course. Det værste var dog en 7’er og en 9’er på to par-4 huller, hvilket gav en runde i +7.

Det placerer hende på en 176. plads, så hun er blandt de sidste i feltet. Da der spilles uden cut kan hun stadig nå top-80, som er i +1 eller bedre, men det kræver tre gode runder.

Beth Allen på delt førsteplads
Kathleen Ekey, Hannah Green og Beth Allen deler førstepladsen i -5.

Som nr. 72 på verdensranglisten er Beth Allen den højest rangerede i feltet. Hun bor i Skotland og spiller primært på LET, hvor hun er nr. 2 på ranglisten. 34-årige Allen har spillet 59 LPGA turneringer i karrieren, men den seneste i USA var tilbage i 2008.

Som nr. 103 på verdensranglisten er Nanna den næsthøjest rangerede, mens Emily som nr. 108 er den tredje bedste i feltet.

 

LPGA Tourskolen – Stage II, leaderboard

Nicole og Therese er kvalificeret til Stage III
Nicole Broch Larsen skulle have deltaget, men kunne springe Stage II over, da hun vandt Symetra Tour Championship i søndags. Therese O’Hara er også direkte kvalificeret til Stage III.

Stage III finalen spilles over 5 runder fra den 30. november – 4. december på LPGA International i Florida.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk