Sam Burns vandt søndag Presidents Cup med USA, og han er taget direkte til The Country Club of Jackson og sæsonens anden turnering på PGA TOUR, The Sanderson Farms Championship, som han vandt i fjor.

Hele turneringen kan ses på discovery+, GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Verdens nummer 12, Sam Burns, er det klart største navn til start i denne uge på PGA TOUR, hvor de fleste af Presidents Cup-profilerne holder en fri-uge. Han har selskab af Sebastian Muñoz og Christiaan Bezuidenhout fra det internationale hold. Muñoz vandt turneringen for tre år siden, og er en af fem tidligere vindere til start i Sanderson Farms Championship.

I sæsonpremieren var alle de nye spillere fra Korn Ferry Tour til start, men det var som bekendt Max Homa, der genvandt Fortinet Championship. Det håber Burns selvfølgelig også at kunne gøre, mens der er en lang række nye PGA Tour spillere, der også drømmer en om sejr eller en topplacering, der kan give ro her tidligt i sæsonen.

Ben An er tilbage på PGA TOUR, og han åbnede sæsonen med en fjerdeplads i Californien, hvor Sahith Theegala blev nummer seks. Theegala var tæt på at vinde et par gange i den forgangne sæson, blandt andet Sanderson Farms, hvor han førte efter 54 huller, og amerikaneren har indledt efteråret i god form, så måske kommer han over målstregen i denne uge.

.
.

Blandt de bedst placerede på verdensranglisten, der er med i Mississippi, er Sepp Straka, Seamus Power, Harris English, Keegan Bradley og J.T. Poston, så de nye PGA TOUR medlemmer får det ikke nemt i jagten på en topplacering.

Country Club of Jackson har været vært for The Sanderson Farms Championship siden 2014, det år fyldte banen i Mississippi 100 år. De seneste tre år har turneringen fået status som ”fuld” PGA TOUR turnering med 500 FedEx Cup point til vinderen.

Der sendes PGA TOUR Live torsdag og fredag fra 14.00, hvor man som altid kan følge de vigtigste bolde hele vejen rundt.

Sanderson Farms Championship kan følges på discovery+, GOLFTV og Eurosport 2

Torsdag den 29.09.: 21.30 – 00.30
Fredag den 30.09.: 21.30 – 00.30
Lørdag den 1.10.: 22.00 – 01.00
Søndag den 2.10.: 22.00 – 01.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.