Koepka fører US PGA efter første runde – Lucas og Thorbjørn over par

Brooks Koepka er forsvarende mester i US PGA Championship, og har vundet tre af de seneste syv majors. Nu fører han igen efter første runde på Bethpage Black. Se højdepunkter fra første runde i videoen ovenfor.

Lucas i +1 og Thorbjørn i +3

Lucas Bjerregaard lavede tre birdies og fire bogeys på den svære bane, hvilket rækker til en 41. plads i +1.

Thorbjørn Olesen var rundt i +3, efter én birdie, to bogeys og en dobbeltbogey op hans næstsidste hul (banens 8.), hvilket placerer ham som nr. 74.

Top-70 og lige klarer cuttet efter anden runde.

Brooks Koepka satte ny banerekord

Bethpage Black er én af de sværeste baner, men det der vist ingen, som havde fortalt Brooks Koepka og Danny Lee! Efter syv birdies i en en bogeyfri runde fører Koepka i -7, hvilket er ny banerekord.

Danny Lee imponerende også med en runde i -6, så han er alene på andenpladsen, hvorfra der er tre slag ned til Tommy Fleetwood i -3.

Gennemsnitsscoren var 73,064 på par-71 banen, og blot 16 spillere var under par, hvilket understreger hvor gode runder Koepka og Lee gik.

Mike Lorenzo-Vera, der står på deltagerlisten i næste uges Made in Denmark presented by FREJA, deler 4. pladsen i -2 med Chez Reavie, Luke List, Sung Kang og Pat Perez

Made in Denmark 2018 vinderen Matt Wallace er på en delt 9. plads i -1 sammen med bl.a. Rickie Fowler, Dustin Johnson, Jordan Spieth, Phil Mickelson og Jason Day.

Justin Rose, Xander Schauffele og Jon Rahm er på en delt 17. plads i par.

Molinari, Tiger og McIlroy i +2

Francesco Molinari og Tiger Woods, der spiller med Brooks Koepka i de første to runder, er på en delt 51. plads i +2 sammen med bl.a. Rory McIlroy og Bryson DeChambeau.

Henrik Stenson, Sergio Garcia og Patrick Reed er længere tilbage på en 91. plads i +4.

Daly kører i buggy

53-årige John Daly, der er med som vinder af US PGA Championship 1991, er nr. 112 i +5. Han har fået tilladelse til at køre rundt i en buggy, da han er hårdt plaget af slidgigt.

20 golftrænere i feltet

US PGA Championship arrangeres af PGA of America, som er golftrænernes organisation. Deres medlemmer kan kvalificere sig via PGA Professional Championship, så der er er 20 klub-pro’er i feltet.

Blandt de 20 er Jason Caron og Ryan Vermeer bedst på en 17. plads i par.

På leaderboardet er PGA spillerne markeret med et PGA of America logo ud for deres navn

Koepka har vundet tre af de seneste syv majors

Koepkas runde i 63 slag er en tangering af rekorden for den hidtil bedste runde i US PGA Championship.

Brooks Koepka vandt US PGA Championship 2018 på Bellerive CC i august, men fra og med i år er den rykket frem til maj, så det er årets anden major. Han vandt også US Open 2018 og US Open 2017, så han har vundet tre af sine seneste syv majors, da han ikke var skadet under Masters 2018.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.