Danish Golf ChampionshipThomas Bjørn spiller ikke Made in Denmark, men kommer til Himmerland

Thomas Bjørn spiller ikke Made in Denmark, men kommer til Himmerland

Den kommende uges Made in Denmark presented by FREJA bliver desværre uden Thomas Bjørn. Han kommer til Himmerland Golf & Spa Resort, men deltager ikke i turneringen.

Danmarks mest vindende golfspiller har nu officielt meldt afbud, så han er slettet fra deltagerlisten. Det var, som vi skrev i sidste uge desværre ventet, da han har forstuvet venstre fod.

På Twitter skrev Thomas Bjørn, at skaden opstod, da han fra et fortov gik ned på vejen, hvilket var ledsaget af et billede med foden i en skinne, som kan ses nedenfor. Efter Thomas Bjørns eget udsagn, kræver det 4 – 6 ugers pause, så det var desværre usandsynligt, at han kunne nå at blive klar til at spille i Himmerland fra den 23. – 26. maj.

Thomas Bjørn kommer til Himmerland

Selvom Thomas Bjørn ikke deltager i Made in Denmark, så kommer han dog til turneringen.

– Sådan noget kan man jo ikke, gardere sig i mod, men jeg er glad for at Thomas kommer og bakker op om turneringen, og så kan han jo få en rolle som assisterende promotor, siger promotor Flemming Astrup med et smil på læben til turneringens hjemmeside, hvor der også er en kommentar fra Thomas Bjørn:

– Made in Denmark en fantastisk turnering med en helt unik atmosfære, og det vil jeg ikke gå glip af, siger Bjørn.

Det er endnu uvist, hvornår Thomas Bjørn bliver klar til at spille turneringsgolf igen, men med 4 – 6 ugers pause bliver det formentlig tidligst ved BMW International Open, som spilles fra den 20. juni.

Thomas Bjørn på krykker – Foto: Twitter @thomasbjorngolf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk