PopulærtLPGAKo: - Tænker mest på dem, der er ramt af zikavirus

Ko: – Tænker mest på dem, der er ramt af zikavirus

Zikavirussen skaber uro op til OL i Brasilien. Lydia Ko er dog primært bekymret for de lokale, og dem som er ramt af den frygtede virus.

Der menes at være en meget sandsynlig sammenhæng mellem zikavirus og en hjernedefekt hos nyfødte. Det medfører en naturlig bekymring og risiko for kvindelige OL atleter og tilskuere. For mænd udgør virussen ingen risiko, udover influenzalignede symptomer.

Verdensetteren Lydia Ko tænkte på andre end sig selv, da hun blev spurgt om situationen:

– Først og fremmest tænker vi på dem, som bor der, og dem der er ramt af det. I stedet for at tænke på, hvad der sker ved OL, sagde Lydia Ko på en telekonference op til HSBC Women’s Champions.

– Jeg håber naturligvis, at alle er sikre. Der er nogle ting, som vi ikke kan kontrollere, og det er ude at vores hænder, sagde Ko og fortsatte:

– Det er noget vi skal følge med i, men umiddelbart tror jeg ikke, at vi kan gøre andet.

– OL er det største mål
Lydia Ko ser frem til OL, og sagde også, at det er ét af hendes primære mål for året:

– Alle er så spændte og glæder sig til OL. Det vil nok være mit største mål i år.

OL afvikles fra den 5. – 21. august. Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk