PopulærtDP World TourKjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kun to af de otte danskere klarede cuttet i Irish Open, hvor Søren Kjeldsen er forsvarende mester. Med en runde i +2 faldt Kjeldsen tilbage, men han er dog fortsat i top-25.

Inden finalerunderne er Kjeldsen på en 24. plads i -1. Thorbjørn Olesen er nr. 34 i par, hvilket også var hans score på dagen, hvor han bl.a. lavede to dobbeltbogeys.

Der var spænding til det sidste om hvorvidt cutgrænsen ville blive +2 eller +3. Det endte med at blive +2, så der er kun to danskere med i weekenden.

Kun 65 spillere i finalerunden
Søren Hansen gik anden runde i par, og som nr. 66 i +3 missede han cuttet med mindst mulige margin. Det samme gjorde Jeff Winther efter en runde i +2.

Der er således kun 65 spillere med i finalerunderne, hvilket er det mindst mulige antal, da top-65 og lige klarer cuttet (amatører tæller ikke blandt top-65).

Joachim B Hansen blev nr. 95 i +6 efter en runde i +4, Lucas Bjerregaard nr. 119 i +8 efter +2 i dag.

Morten Ørum Madsen og Thomas Bjørn var begge rundt i +7, så de blev henholdsvis nr. 130 i +10 og nr. 146 i +13.

Willett og Warren foran McIlroy
Danny Willett fastholdt føringen, som han dog nu deler med Marc Warren i -9. Willett gik anden runde i -1, mens Warren gik én af dagens bedste runder i -6.

Rory McIlroy er alene på 3. pladsen i -7, mens Matthew Southgate er nr. 4 i -5.

Russell Knox tangerede Warrens runde i -6, og han rykkede 85 pladser frem til en delt 8. plads i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk