PopulærtDP World TourKjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kun to af de otte danskere klarede cuttet i Irish Open, hvor Søren Kjeldsen er forsvarende mester. Med en runde i +2 faldt Kjeldsen tilbage, men han er dog fortsat i top-25.

Inden finalerunderne er Kjeldsen på en 24. plads i -1. Thorbjørn Olesen er nr. 34 i par, hvilket også var hans score på dagen, hvor han bl.a. lavede to dobbeltbogeys.

Der var spænding til det sidste om hvorvidt cutgrænsen ville blive +2 eller +3. Det endte med at blive +2, så der er kun to danskere med i weekenden.

Kun 65 spillere i finalerunden
Søren Hansen gik anden runde i par, og som nr. 66 i +3 missede han cuttet med mindst mulige margin. Det samme gjorde Jeff Winther efter en runde i +2.

Der er således kun 65 spillere med i finalerunderne, hvilket er det mindst mulige antal, da top-65 og lige klarer cuttet (amatører tæller ikke blandt top-65).

Joachim B Hansen blev nr. 95 i +6 efter en runde i +4, Lucas Bjerregaard nr. 119 i +8 efter +2 i dag.

Morten Ørum Madsen og Thomas Bjørn var begge rundt i +7, så de blev henholdsvis nr. 130 i +10 og nr. 146 i +13.

Willett og Warren foran McIlroy
Danny Willett fastholdt føringen, som han dog nu deler med Marc Warren i -9. Willett gik anden runde i -1, mens Warren gik én af dagens bedste runder i -6.

Rory McIlroy er alene på 3. pladsen i -7, mens Matthew Southgate er nr. 4 i -5.

Russell Knox tangerede Warrens runde i -6, og han rykkede 85 pladser frem til en delt 8. plads i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk