PopulærtDP World TourKjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kjeldsen og Thorbjørn er alene i weekenden

Kun to af de otte danskere klarede cuttet i Irish Open, hvor Søren Kjeldsen er forsvarende mester. Med en runde i +2 faldt Kjeldsen tilbage, men han er dog fortsat i top-25.

Inden finalerunderne er Kjeldsen på en 24. plads i -1. Thorbjørn Olesen er nr. 34 i par, hvilket også var hans score på dagen, hvor han bl.a. lavede to dobbeltbogeys.

Der var spænding til det sidste om hvorvidt cutgrænsen ville blive +2 eller +3. Det endte med at blive +2, så der er kun to danskere med i weekenden.

Kun 65 spillere i finalerunden
Søren Hansen gik anden runde i par, og som nr. 66 i +3 missede han cuttet med mindst mulige margin. Det samme gjorde Jeff Winther efter en runde i +2.

Der er således kun 65 spillere med i finalerunderne, hvilket er det mindst mulige antal, da top-65 og lige klarer cuttet (amatører tæller ikke blandt top-65).

Joachim B Hansen blev nr. 95 i +6 efter en runde i +4, Lucas Bjerregaard nr. 119 i +8 efter +2 i dag.

Morten Ørum Madsen og Thomas Bjørn var begge rundt i +7, så de blev henholdsvis nr. 130 i +10 og nr. 146 i +13.

Willett og Warren foran McIlroy
Danny Willett fastholdt føringen, som han dog nu deler med Marc Warren i -9. Willett gik anden runde i -1, mens Warren gik én af dagens bedste runder i -6.

Rory McIlroy er alene på 3. pladsen i -7, mens Matthew Southgate er nr. 4 i -5.

Russell Knox tangerede Warrens runde i -6, og han rykkede 85 pladser frem til en delt 8. plads i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk