PopulærtLadies European TourKanyalak Preedasuttijit vandt Thailand Championship

Kanyalak Preedasuttijit vandt Thailand Championship

Kanyalak Preedasuttijit vandt LET turneringen Ladies European Thailand Championship på sin hjemmebane Phoenix Gold Golf and Country Club i Pattaya, Thailand, hvor der ikke var dansk deltagelse.

20-årige Preedasuttijit førte med fire slag inden finalerunden, så en runde i -3 sikrede hende sejren i -15 foran den 17-årige sydkoreanske amatør Selin Hyun i -14.

Preedasuttijit, der siden hun blev professionel for 15 måneder siden har vundet på Thai LPGA og China LPGA, fik 45.000 € for sejren, mens Chonlada Chayanun på 3. pladsen i -10 fik de 27.000 € som var tiltænkt andenpladsen, da Hyun som nævnt er amatør.

Anne Van Dam fra Holland blev nr. 4 i -9, mens der var endnu en amatør på 5. pladsen, da den blot 16-årige Arpichaya Yubol sluttede i -8 med sin 13-årige bror som caddie.

14-årig vandt sidste år

Da Ladies European Thailand Championship blev spillet sidste år vandt den blot 14-årige Atthaya Thitikul som den hidtil yngste vinder nogensinde på LET.

Ladies European Thailand Championship, resultat

Anne Van Dam – Foto: Ladies European Tour / Tristan Jones

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...