PopulærtDP World TourNy Europa Tour podcast - Life on Tour

Ny Europa Tour podcast – Life on Tour

Europa Touren har med støtte fra hotelkæden Hilton lanceret en ny podcast serie, som hedder Life on Tour.

Andrew Cotter er værten, som bl.a. taler med spillere, caddies og kommentatorer. Ambitionen er at gå lidt dybere ift. hvordan livet er for nogle af de største navne i golfsporten.

Luke Donald er den første gæst

Den tidligere verdensetter Luke Donald er gæst i den første udgave. I den 50 minutter lange samtale med Luke Donald, tales bl.a. om hans start i golf, college-tiden i USA, familien, Ryder Cup, opture som da han i 2011 vandt pengelisten i både Europa og USA og nedture som den manglende major sejr, skader, stjerne-status i Japan, vin og meget andet.

Thomas Bjørn har udpeget Luke Donald som én af sine vicekaptajner ved Ryder Cup 2018, hvilket der kan læses mere om her.

Life on Tour podcasten kan findes på iTunes og Acast. Man kan også se og høre interviewet i videoen ovenfor.

Laves i samarbejde med Hilton

Hotelkæden Hilton er for nyligt blevet Official Partner på Europa Touren, og podcastserien er lavet som led i det samarbejde. Det er således ikke tilfældigt, at den er optaget på Hilton St Anne’s Manor nær Wentworth, der er vært for BMW PGA Championship.

Hør også den ugentlige Race to Dubai Show podcast

Europa Touren har også en ugentlig Race to Dubai Show podcast, hvor man ser tilbage på den seneste uges turnering og frem til den næste. Det kan findes i din foretrukne podcast afspiller som f.eks. iTunes og Soundcloud.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk