Ahlsell Nordic Golf TourAmatøren Malene Krølbøll vandt Skaftö Open

Amatøren Malene Krølbøll vandt Skaftö Open

For anden turnering i træk førte amatøren Malene Krølbøll Hansen inden finalerunden på Swedish Golf Tour, og torsdag lykkedes det hende at vinde Skaftö Open.

I søndags blev Malene Krølbøll nr. 2 i Hinton Golf Open by Dygnet Runt Städ, hvor hun tabte omspillet om sejren. Torsdag var hun igen i førerbolden, og denne gang vandt hun en overbevisende sejr.

To-dages turneringen Skaftö Open blev afviklet med to runder onsdag og finalerunde torsdag. Efter de første to runder førte Malene Krølbøll i -3 foran svenskerne Lisa Pettersson, amatøren Maja Stark og Filippa Möörk i -2.

Efter en flot finalerunde i -4 med seks birdies og to bogeys vandt Malene Krølbøll en sikker sejr i -7 foran Filippa Möörk i -3, mens Sofie Bringner og Lisa Pettersson delte 3. pladsen i -1.

Er gået glip af 53.000 kr. i to turneringer

Der blev spillet om 300.000 SEK i Skaftö Open, hvoraf der var 60.000 SEK til vinderen.

Som amatør får Malene Krølbøll naturligvis ikke del i præmiepengene, så I de to turneringer er hun gået glip af 74.000 SEK svarende til mere end 53.000 danske kroner.

Det er anden gang på mindre end to uger, at en dansk amatør vinder på Swedish Golf Tour, da Morten Toft Hansen vandt PGA Championship hosted by Ingelsta Kalkon.

Skaftö Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter...

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...