PopulærtLadies European Tour14-årig amatør vandt på LET i Thailand

14-årig amatør vandt på LET i Thailand

Den blot 14-årige Atthaya Thitikul fra Thailand vandt LET turneringen Ladies European Thailand Championship, hvor der ikke var danske deltagere.

Amatøren Atthaya Thitikul vandt i -5 foran Ana Menendez i -3. Menendez førte efter hver af de første tre runder, men blev overhalet da hun gik finalerunden i +3.

Whitney Hillier blev nr. 3 i -2, mens Leticia Ras-Anderica, Parinda Phokan og Amy Boulden delte 4. pladsen i -1.

Går glip af 45.000 €

Da Atthaya Thitikul fortsat er amatør får hun ikke førstepræmien på 45.000 €, som går til Ana Menendez på andenpladsen.

Den yngste vinder nogensinde på LET

Atthaya Thitikul var 14 år, 4 måneder og 19 dage, da hun søndag kunne løfte trofæet i turneringen på Phoenix Gold Golf & Country Club i Pattaya, Thailand.

Det gør hende til den yngste vinder på LET nogensinde. Hun havde sin debut på LET, hvor hun således vandt i første forsøg. Få dage efter sin 14 års fødselsdag i februar blev hun nr. 37 i LPGA turneringen Honda LPGA Thailand, som blev vundet af Amy Yang.

Lydia Ko var den hidtil yngste vinder

Frem til nu var den tidligere verdensetter Lydia Ko den hidtil yngste vinder på LET. Lydia Ko var 15 år, 9 måneder og 17 dage, da hun vandt New Zealand Open 2013.

Ladies European Thailand Championship, resultat

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...