PopulærtLPGAJutanugarn fører efter 8 birdies på bag-ni

Jutanugarn fører efter 8 birdies på bag-ni

Efter en forrygende runde i -9 er Ariya Jutanugarn fra Thailand tæt på sin første LPGA sejr.

Efter en bogey på 2. hul lavede hun birdies på 5. og 8. hul. På bag-ni lavede hun otte birdies og en enkelt par på 15. hul, hvilket resulterede i den imponerende runde i 63 slag.

Ariya Jutanugarn fører i -14 foran Ryann O’Toole og Minjee Lee i -11, mens So Yeon Ryu er alene på 4. pladsen i -10.

Stacy Lewis og Morgan Pressel deler 5. pladsen i -9, mens Caroline Hedwall og Laetitia Beck er blandt fem spillere på en 7. plads i -8.

Var tæt på major sejr i april
I 2013 vandt den nu 20-årige Ariya Jutanugarn Lalla Meryem Cup på LET. I begyndelsen af april lå hun til at vinde major turneringen ANA Inspiration, men Lydia Ko vandt da Jutanugarn lavede bogeys på de sidste 3 huller i finalerunden.

Hendes storesøster Moruya spiller også på LPGA, og hun er nr. 53 i par inden finalerunden.

 

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Yokohama Tire LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk