PGA Tour ChampionsParnevik og Maggert fører på Champions Tour

Parnevik og Maggert fører på Champions Tour

51-årige Jesper Parnevik har fortsat sin første Champions Tour sejr til gode. Den kan komme i Insperity Invitational, hvor han deler førstepladsen med Jeff Maggert inden finalerunden.

Parnevik og Maggert fører i -7 foran Mike Goodes i -6, mens Glen Day, Michael Allen, David Frost og Grant Waite deler 4. pladsen i -5.

Daly var over par
John Daly debuterer på Champions Tour i denne uge. Han var nr 12 efter første runde, men med +1 i anden runde faldt han tilbage til en 21. plads i -1.

Colin Montgomerie er nr. 46 i +3, hvilket også var hans score for dagen, mens Woody Austin er nr. 75 i +12. Austin har vundet tre af de seneste turneringer, men gik første runde i +12 og anden runde i par.

C More Golf sender direkte, så turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk