PopulærtDP World TourJustin Rose genvandt Turkish Airlines Open og er nr. 1 i verden

Justin Rose genvandt Turkish Airlines Open og er nr. 1 i verden

Justin Rose vandt Turkish Airlines Open for andet år i træk, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 5 og Thorbjørn Olesen nr. 7. Se højdepunkter fra Justin Roses finalerunde ovenfor.

Inden finalerunden på Regnum Carya Golf & Spa Resort førte Haotong Li i -17 foran Alexander Levy og den forsvarende mester Justin Rose i -14. Thorbjørn, der vandt turneringen i 2016, var alene på 4. pladsen i -13, mens Lucas Bjerregaard var nr. 9 i -10.

Med en finalerunde i -4 blev Lucas Bjerregaard bedste dansker på en 5. plads i -14, mens Thorbjørn Olesen blev nr. 7 i -13 efter en runde i par.

Thomas Bjørn var ligeledes rundt i par, hvilket gav ham en 60. plads i par, mens Søren Kjeldsen blev nr. 72 i +3 efter en runde i +4.

Rose vandt for andet år i træk og er verdens bedste

På trods af to afsluttende bogeys gik Justin Rose finalerunden i -3, så han sluttede i -17 sammen med Haotong Li, der lavede en bogey på 18. hul. De to var derfor i omspil på 18. hul, og det så ud til at skulle fortsætte udover det hul, men Haotong Li treputtede for en bogey, da han missede et meget kort putt.

Justin Rose forsvarede dermed sin titel, som han vandt sidste år. Med sejren generobrer Justin Rose førstepladsen på verdensranglisten. I september var han nr. 1 i to uger.

Adrian Otaegui og Thomas Detry delte 3. pladsen i -15 foran Lucas Bjerregaard og Martin Kaymer i -14.

Thorbjørn Olesen delte 7. pladsen med Tommy Fleetwood og Danny Willett.

Første gang Justin Rose forsvarer en titel

Det er 38-årige Justin Roses 11. sejr på Europa Touren, mens han har ni tællende sejre på PGA Tour, hvor han vandt FedExCup’en 2018 med en bonus på 10 mio. $. Det er første gang, han med succes forsvarer en titel ved at vinde igen.

Justin Rose er den tredje med mere end én Rolex Series titel på CV’et, hvilket også Jon Rahm og Alex Noren har præsteret.