PopulærtLPGAJin Young Ko forsvarede sin titel og vandt HSBC Women’s World Cha'ship

Jin Young Ko forsvarede sin titel og vandt HSBC Women’s World Cha’ship

Jin Young Ko forsvarede sin titel og vandt HSBC Women’s World Championship, der af arrangørerne kaldes Asiens major. Det var hendes hendes 14. sejr på LPGA. I videoen ovemfor er der højdepunkter fra finalerunden.

Nanna Koerstz Madsen, der var eneste danske deltager, begyndte finaledagen som nr. 27 i -4, og med en runde i -2 rykkede hun frem til en 24. plads i -6.

Inden finalerunden førte den forsvarende mester Jin Young Ko i -14 foran Nelly Korda i -12. Begge afsluttede med runder i -3, så Jin Young Ko vandt i -17 foran Nelly Korda i -15.

Ayako Furue, Danielle Kang og Allisen Corpuz delte 3. pladsen i -14.

HSBC Women’s World Championship, resultat

Jin Young Ko efter sejren i HSBC Women’s World Championship 2023 – Foto: HSBC / Getty Images

Golf på Djursland

Hotel Fuglsøcentret er ikke kun kendt for sine koncerter. Resortet i Mols Bjerge er også kendt for sine golfkurser. De fuldbefarne golfspillere kan komme...

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...