PGA Tour ChampionsJiménez i top-10 på Champions Tour

Jiménez i top-10 på Champions Tour

Miguel Angel Jiménez fik en fin start på ugens Champions Tour turnering, hvor han er i top-10 efter første runde.

De færreste læsere af denne artikel har sikkert bemærket navnet John Inman før nu, men den 53-årige amerikaner fører Principal Charity Classic efter første runde.

John Inman har vundet to gange på PGA Tour tilbage i 1987 og 1993. I år har spillet tre Champions Tour turneringer med en 37. plads som sit bedste resultat.

Inman gik første runde i -7 og fører foran Todd Hamilton, Gary Hallberg, Mike Goodes, John Riegger og Tom Lehman i -5.

Miguel Angel Jiménez er på en delt 7. plads i -4, mens Rocco Mediate, der vandt en major i sidste uge, er nr. 13 i -3. Jesper Parnevik er nr. 62 i +1 og John Daly ét slag længere tilbage som nr. 69 i +2.

Principal Charity Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk