PGA Tour ChampionsJiménez i top-10 på Champions Tour

Jiménez i top-10 på Champions Tour

Miguel Angel Jiménez fik en fin start på ugens Champions Tour turnering, hvor han er i top-10 efter første runde.

De færreste læsere af denne artikel har sikkert bemærket navnet John Inman før nu, men den 53-årige amerikaner fører Principal Charity Classic efter første runde.

John Inman har vundet to gange på PGA Tour tilbage i 1987 og 1993. I år har spillet tre Champions Tour turneringer med en 37. plads som sit bedste resultat.

Inman gik første runde i -7 og fører foran Todd Hamilton, Gary Hallberg, Mike Goodes, John Riegger og Tom Lehman i -5.

Miguel Angel Jiménez er på en delt 7. plads i -4, mens Rocco Mediate, der vandt en major i sidste uge, er nr. 13 i -3. Jesper Parnevik er nr. 62 i +1 og John Daly ét slag længere tilbage som nr. 69 i +2.

Principal Charity Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk