Korn Ferry TourCappelen nåede kun 6 huller af anden runde

Cappelen nåede kun 6 huller af anden runde

Corales Puntacana Resort and Club Championship på Web.com Tour er forsinket af dårligt vejr, så Sebastian Cappelen nåede ikke at færdigspille anden runde fredag.

Efter sin runde torsdag var Cappelen nr. 21 i -4. Han nåede blot at spille 6 huller i +2, hvilket placerer ham som nr. 105 i -2, når spillet genoptages lørdag morgen.

Josh Teater og Joel Dahmen deler føringen i -13 foran Dominic Bozelli i -12, og de er alle færdige med anden runde. Bozelli var rundt i -9, og de 63 slag er ny banerekord.

Corales Puntacana Resort and Club Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk