Korn Ferry TourCappelen nåede kun 6 huller af anden runde

Cappelen nåede kun 6 huller af anden runde

Corales Puntacana Resort and Club Championship på Web.com Tour er forsinket af dårligt vejr, så Sebastian Cappelen nåede ikke at færdigspille anden runde fredag.

Efter sin runde torsdag var Cappelen nr. 21 i -4. Han nåede blot at spille 6 huller i +2, hvilket placerer ham som nr. 105 i -2, når spillet genoptages lørdag morgen.

Josh Teater og Joel Dahmen deler føringen i -13 foran Dominic Bozelli i -12, og de er alle færdige med anden runde. Bozelli var rundt i -9, og de 63 slag er ny banerekord.

Corales Puntacana Resort and Club Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk