PopulærtDP World TourLucas Bjerregaard er reserve til Final Stage

Lucas Bjerregaard er reserve til Final Stage

Vi har set deltagerlisten for Final Stage af DP World Tour Tourskolen, og udover de 13 danskere så står Lucas Bjerregaard som 3. reserve.

Der er 156 deltagere på på Infinitum Golf i Spanien, Lakes og Hills Course, og det kræver således tre afbud hvis Lucas skal komme med i feltet.

Luke Harries er 1. reserve. Benjamin Martin 2. reserve, Lucas Bjerregaard 3. reserve og Augustin Hole er 4. reserve.

Der er blevet frigivet flere pladser end dem man oprindeligt spillede om på Second Stage, hvilket også plejer at ske, men det er en del ekstra pladser i år.

På Golf Las Pinaillas blev der blev spillet om 23 pladser, men selvom Haydn Barron var dårligst i fire spilleres omspil om to pladser og derfor blev nr. 25, så er han kommet med i Final Stage. Og Lucas på en 26. plads er blevet reserve. 1. reserven Luke Harries blev nr. 25 på Isla Canela Links.

Seks runder med DP World Tour kort til top-25

Efter to runder på hver banen klarer top-70 og lige cuttet til to finalerunder. Top-25 og lige får et godt DP World Tour kort i 2024, som giver adgang til mange men ikke alle turneringer. Dem der klarer cuttet, men slutter udenfor top-25, får et Challenge Tour kort. Misser man cuttet kan man også få en Challenge Tour kategori, men den giver dog ikke adgang til så mange turneringer.

I skrivende stund er startlisten ikke offentlig endnu, men vi formoder den snart kommer på siden nedenfor.

DP World Tour Tourskole – Final Stage

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk