PopulærtLPGAEmily fører The ANNIKA på LPGA inden finalerunderne

Emily fører The ANNIKA på LPGA inden finalerunderne

Emily K Pedersen fører The ANNIKA driven by Gainbridge at Pelican, der er sæsonens næstsidste på LPGA. Ovenfor er der 2 minutters højdepunkter fra Emilys anden runde, og nederst er der 10 minutters samlede højdepunkter fra anden runde.

Efter -7 i første runde og -5 i anden runde fører Emily i -12 foran Minami Katsu i -10 og Jasmine Suwannapura i -9. Seks spillere deler 4. pladsen i -8 heriblandt Jin Young Ko.

Som nr. 64 i -1 klarede Nicole Broch Estrup lige akkurat cuttet, mens Nanna Koerstz Madsen i par var ét slag fra at klare cuttet. Dermed er Nanna uden mulighed for at kvalificere sig til sæsonfinalen, CME Group Tour Championship, hvortil top-60 kvalificerer sig.

Inden ugens turnering er Emily nr. 80 på ranglisten, hvor det netop er top-80 der får det bedste LPGA kort i 2024. Nicole er nr. 108, og kan med et godt resultat rykke i top-100, som også får et godt LPGA kort med adgang til det meste.

Brooke M Henderson havde føringen i -8 efter første runde, men efter +5 i anden runde faldt hun tilbage til en 40. plads i -3.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The ANNIKA driven by Gainbridge at Pelican, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk