Ferie for Alle / Dansk GolfshowForrygende feriefest fortsatte i Herning

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i MCH Messecenter Herning. Skandinaviens største feriemesse får rosende ord med på vejen fra udstillerne, der noterer sig en stor købelyst, en helt enestående stemning og et flot fremmøde.

579 udstillere og i alt 1.000 virksomheder, 3.000 ferieeksperter og ikke mindst 55.497 ferieglade besøgende skabte i weekenden en bogstavelig talt horisontudvidende og farverig feriefest uden skandinavisk sidestykke. I en inspirerende ramme blev der handlet og booket rejser til den store guldmedalje, og administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen udtrykker stor taknemmelighed til alle involverede.

– Jeg vil gerne både lykønske og takke alle udstillere og samarbejdspartnere, hver og én, for tre rigtig gode messedage med positiv interesse, nysgerrighed og stor købelyst. Også en både hjertelig og stor tak til de 55.497 besøgende for sammen med udstillerne at have skabt den helt rigtige Ferie for Alle-messestemning i vores haller, siger Georg Sørensen.

Han glæder sig meget over bekræftelsen af de emner, som han berørte ved messens åbning. Både at det i en verden med alt for meget ufred, uro og uvished er ekstra bekræftende og berigende at mødes og samles om gode ferieoplevelser – og at messemediet igen viste sine særlige kvaliteter:

– Det glæder mig i særdeleshed, at udstillerne på tværs af feriebrancher bekræfter værdien af dialogerne og mødet ansigt til ansigt med kunderne. Også når det gælder ferier er tillid afgørende, og tillid skabes som bekendt, når vi møder hinanden i virkeligheden. Det både bekræfter og bestyrker mit motto: Det personlige møde går aldrig af mode.

Succesfuldt fokus på krydstogter

Ferie for Alle favner alle typer ferier og alverdens destinationer, men udpeger hvert år en specifik ferieform som tema – i år blev der zoomet ind på krydstogter, og den ekstra opmærksomhed gavnede branchen mærkbart.

– Fremmødet har været supergodt og købelysten rigtig stor. Vi har fået en masse nye kunder i butikken og har også solgt til en lang række eksisterende kunder. Stemningen på standen har været virkelig god med glade folk på stribe, og interessen har været endnu større end tidligere år, hvilket givetvis skal tilskrives det ekstra fokus på krydstogter, vurderer Claus Jensen, partner og administrerende direktør, MyCruise.

MyCruise under Ferie for Alle 2024 – Foto: MCH / Lars Møller
Udstiller i Danmarkshallen: Forventninger blev overgået

Den altid populære Danmarkshal havde i år fået et visuelt løft og var så stort et tilløbsstykke, at en udstiller pludselig måtte bestille ekstra materialer til standen.

– Danmarkshallen har virkelig været godt besøgt, og der var rigtig godt gang i den allerede fredag, hvor vi hurtigt kunne konstatere, at vi måtte have fat i nogle ekstra brochurer – vores forventninger blev simpelthen overgået, konstaterer Carsten V. Nielsen, udviklingschef, Danhostel Svendborg, og koordinator for Geopark Det Sydfynske Øhavs samlede stand på Ferie for Alle, og fortsætter:

– Stemningen har været rigtig god og positiv, og de besøgende har udvist stor interesse for vores stand og det område, vi samlet repræsenterer. Vi er trætte nu, men også rigtig glade, og det er bestemt ambitionen at vende tilbage på næste års udgave af Ferie for Alle.

Geopark Det Sydfynske Øhav under Ferie for Alle 2024 – Foto: MCH / Lars Møller
Camping-udstiller: Unik stemning

Campingdelen af Ferie for Alle er helt essentiel og bredte sig i år over ikke færre end otte haller. Tilmed bød campingområdet på et helt nyt univers med naturen i fokus, ligesom der var dobbelt så mange stande som sidste år med campingpladser – og netop hos campingpladserne spores også stor tilfredshed.

– Fremmødet har været helt fantastisk, og der er en grund til, at alle mine kolleger og jeg er helt hæse – vi har snakket og snakket om ferier og oplevelser, og folk har været meget mindre tilbageholdende end sidste år, siger Rasmus S. Christoffersen fra First Camp og fortsætter:

– Humøret har været højt hele vejen rundt, og stemningen på Ferie for Alle finder man ganske enkelt ikke på andre messer – og af de Ferie for Alle-messer, vi har deltaget i, har dette års udgave været den bedste.

First Camp under Ferie for Alle 2024 – Foto: MCH / Lars Møller

Foruden otte haller med alt campingrelateret lagde Ferie for Alle også igen scene til Dansk Camping Unions prisuddeling Danish Camping Award, der fandt sted søndag middag – se alle vinderne i faktaboksen og læs mere på dcu.dk. Dansk Camping Union var desuden medarrangør af vintercampingpladsen bag messehallerne.

Turistpris til UNESCO-optagede ringborge

Ferie for Alle 2024 bød derudover på cirka 200 rejseforedrag, Outdoorshow, et stort legeland for børn og barnlige sjæle samt Dansk Golfshow, der med en ny indretning som altid tiltrak golfentusiaster i tusindvis.

På messen blev også Danske Rejsejournalisters pris Lighthouse Tourism Award uddelt – det skete fredag middag, og prisen gik i år til de fem vikinge-ringborge Fyrkat ved Mariager, Aggersborg i Himmerland, Nonnebakken på Fyn, Trelleborg ved Slagelse og Borgring ved Køge, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Ferie for Alle fandt sted i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar 2024 og blev besøgt af 55.497. Næste udgave af messen løber af stablen 21.-23. februar 2025. Læs mere på ferieforalle.dk.

Udstiller-reaktioner på årets Ferie for Alle
Dana Bechmann, Bremerhaven, Tyskland

– Det er en af de vigtigste messer for os at møde vores kunder på. Overraskende at så mange står i kø lige fra starten. I Tyskland ville det ikke være så crowded en fredag morgen, men her er der travlt fra første minut. Det er en virkelig god måde at møde kunderne på.

Peder Hornshøj, Bravo Tours

– Folk kommer til Ferie for Alle med penge på lommen og en stor lyst til at købe rejser. Når vi er færdige med at tælle op søndag, vil jeg skyde på, at vi har solgt omkring 5.000 rejser på de tre dage. Nu er vi kommet her i 25 år, og jeg kan garantere allerede nu, at vi kommer igen næste år. Det er et dejligt udstillingsvindue. Et dejligt sted at være, og vi kan mærke, at vores gæster også er her.

Stig Kaspersen, Portugals fællesstand

– I Norden findes der ingen rejsemesse, der har den kvalitet som Ferie for Alle. Det er ikke bare et sted, hvor man kommer for at få inspiration. Der bliver rent faktisk virkelig solgt rejser. Vi har været med i en årrække og møder et veloplagt publikum, som er interesseret i de forskellige regioner i Portugal. Det er stedet at være!

Kathrine Grund Gissel, Randers Regnskov

– For os giver det rigtig meget værdi at være her. Vi vil gerne ud at snakke med gæsterne – nå dem, hvor de er, og lade dem mærke, føle, dufte og se, hvad vi kan som regnskov. Der har været megastor interesse. Folk er superglade, spændte, interesserede og vil rigtig gerne ind og snakke og spørge. Det er fedt!

Lasse Guldager, Grønninghoved Strand Camping

– Når man går og forbereder på en campingplads om vinteren, kan det godt være lidt surt i regnvejret. Så vi har fået en masse god energi af at tale med de danske campister, der glæder sig til forår og sommer. Den personlige kontakt går aldrig helt af mode, og den får du muligheden for at forfølge her. Du snakker med 1.000 forskellige campister på sådan en weekend, og det kan du ikke gøre på nogen anden måde end ved at være på Ferie for Alle.

Jess Krelskov, NordicGolfers

– Det er en gylden mulighed for os at møde de mennesker, der gerne vil på golfferie, i øjenhøjde. Vi skal udstille her, for de mennesker, der kommer fredag, lørdag og søndag er forskellige typer mennesker. Vi har været her i rigtig mange år, og vi startede ud med en mindre stand på 9 kvadratmeter, og i dag har vi over 200 kvadratmeter her.

Danish Camping Award 2024-vindere

Kategori: Aktiviteter
Hvidbjerg Strand Camping

Kategori: Ro og afslapning
Silkeborg Sø Camping og Feriehuse

Kategori: Service
Ribe Camping

Kategori: Faciliteter
Ribe Camping

Kategori: Nyhed
Hvidbjerg Strand Camping

Kategori: Stellplatz
Sandskær Strandcamping

Kategori: Oplevelser
Hillerød Camping

Kategori: Udlejning
Ribe Camping

Kategori: Bedste danske campingplads
Ribe Camping

Kategori: Frivillig
Svend Erik Henningsen, DCU

Kategori: Nordeuropa
Visby Strand Camping

Kategori: Midteuropa
Camping Lüneburger Heide

Kategori: Sydeuropa
Camping Parc Nature l’ Ardechois, Frankrig

Kategori: Innovative udstyr, telte og fortelte
Isabella Buddy Markisetelt

Kategori: Innovative campingvogn
KABE-chassis

Kategori: Innovative autocamper
Hymer Venture S

Vinderne af Danish Camping Award 2024 flankeret af Georg Sørensen, MCH, og Anne-Vibeke Isaksen, DCU – Foto: MCH / Lars Møller

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk