J.T. Poston vandt John Deere Classic

J.T. Poston vandt John Deere Classic, efter han for anden uge i træk gik en 62’er i første runde. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

J.T. Poston indledte John Deere Classic med en 62’er. Det gjorde han også i sidste uge med en 62’er i første runde af Travelers Championship. Siden man i 1983 begyndte at føre ordentlig statistik er han den første, som indleder to turneringer i træk med en 62’er. I sidste uge blev han delt nr. 2, da Xander Schauffele vandt Travelers Championship, og nu kom sejren.

En finalerunde i -2 var nok til at J.T. Poston vandt i -21 foran Christiaan Bezuidenhout og Emiliano Grillo i -18. Christopher Gotterup og Scott Stallings delte 4. pladsen i -17.

Tre kvalificerede sig til The Open, og det blev top-3 i form af J.T. Poston, Christiaan Bezuidenhout og Emiliano Grillo.

Anden PGA Tour sejr

Det var 29-årige J.T. Postons anden sejr på PGA Tour, da han også vandt Wyndham Championship 2019.

.
.

John Deere Classic, resultat

Teestedsmarkering under John Deere Classic – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.