J.T. Poston vandt Wyndham Ch’ship – Lucas fik PGA Tour kortet

J.T. Poston vandt Wyndham Championship, hvor Lucas Bjerregaard missede cuttet, men han har kvalificeret sig til PGA Tour kort i næste sæson. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

To runder i -1 var ikke nok for Lucas Bjerregaard til at klare cuttet, da han i samlet -2 var to slag fra at klare cuttet i den regulære sæsons sidste turnering, og nu venter de tre turneringer i FedExCup slutspillet.

Lucas Bjerregaard på PGA Tour i 2019-20

Selvom Lucas Bjerregaard missede cuttet, så kan han glæde sig over at have spillet sig til et PGA Tour kort i 2019-20 sæsonen, da han i løbet af den regulære sæson har tjent flere point end nr. 125 på FedExCup ranglisten. Læs mere i denne artikel.

I 2019-20 sæsonen, som allerede begynder i september, er der to danskere med et PGA Tour kort, da Sebastian Cappelen er sikker på at slutte i top-25 på Korn Ferry Tour ranglisten efter han vandt Rex Hospital Open og derefter blev nr. 2 i Wichita Open Supporting Wichita’s Youth.

J.T. Poston vandt

Inden finalerunden førte Byeong Hun An i -17 foran Webb Simpson og Brice Garnett i -16.

.
.

J.T. Poston begyndte dagen på en delt 5. plads i -14, men med dagens bedste runde i -8 vandt han i -22 foran Webb Simpson i -21.

Byeong Hun An blev nr. 3 i -20 foran Viktor Hovland i -19 og Si Woo Kim i -17.

4. pladsen var flot, men ikke nok til at nyprofessionelle Viktor Hovland spillede sig til et PGA Tour kort i næste sæson, så han må forsøge at kvalificere sig via Korn Ferry Tour Finals.

Første sejr som professionel

Nu 26-årige J.T. Poston blev professionel i 2015, og spillede sig på PGA Tour via Web.com Tour uden at vinde en turnering. Sejren i Wyndham Championship er således hans første som professionel.

Wyndham Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.