Den 62. udgave af Hong Kong Open skulle spilles i slutningen af november, men udsættes til 2021 pga. COVID-19.

I november 2019 var det de voldsomme optøjer og demonstrationer i Hong Kong, som betød af Hong Kong Open aflyst. Man fandt en ny dato i januar, hvor den dog ikke var tællende til Europa Touren men kun til Asian Tour. Wade Ormsby vandt foran bl.a. Shane Lowry og Tony Finau.

Den næste udgave af Hong Kong Open skulle så spilles i november 2020, men er nu udsat på ubestemt tid. Man vil arbejde videre på, hvornår og hvordan man kan gennemføre turneringen på Hong Kong Golf Club, Fanling. Det står på turneringen hjemmeside thehongkongopen.com.

Hong Kong Open er blevet spillet siden 1959

Hong Kong Open blev spillet første gang i 1959, og har siden 2001 været en del af Europa Touren.

Miguel Angel Jimenéz har vundet turneringen fire gange og senest i 2013. Justin Rose, Rory McIlroy, Ian Poulter, Colin Montgomerie, Padraig Harrington, Tom Watson, Bernhard Langer, Ian Woosnam og Greg Norman er også blandt de tidligere vindere af Hong Kong Open.

Miguel Angel Jiménez efter sejren i UBS Hong Kong Open 2012 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.