Wade Ormsby vandt Hong Kong Open, som var den første turnering i 2020-sæsonen på Asian Tour med bl.a. Shane Lowry og Tony Finau i feltet.

Hong Kong Open skulle være spillet fra slutningen af november, men blev aflyst med kort varsel grundet de voldsomme optøjer i byen. Der blev siden fundet en ny dato her i januar, men da Europa Touren spillede i Sydafrika, kunne den ikke være tællende til Europa Touren. Til november vil Hong Kong Open være den første turnering i Europa Tourens 2021 sæson.

Wade Ormsby vandt for anden gang

Inden finalerunden førte Wade Ormsby, der vandt turneringen i 2017, i -13 foran Gunn Charoenkul i -11, mens Asian Tour Order of Merit 2019 vinderen Jazz Janewattananond var blandt fire spillere på en delt 3. plads i -9.

Med en finalerunde i -4  vandt Wade Ormsby i -17 foran The Open 2019 vinderen Shane Lowry i -13, da han var dagens bedste med en runde i -6.

Gunn Charoenkul blev nr. 3 i -12 efterfulgt af Jazz Janewattananond -11 og Tony Finau på en 5. plads i -10.

.
.

Andrea Pavan blev nr. 30 i -3 og farverige Hosung Choi nr. 41 i -1.

Det var 39-årige Wade Ormsbys tredje sejr på Asian Tour, da han udover UBS Hong Kong Open 2017 også har vundet Panasonic Open India 2013.

Hong Kong Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.