PopulærtPGA TourHoffman foran DJ i Shell Houston Open

Hoffman foran DJ i Shell Houston Open

Alle vil selvfølgelig gerne vinde Shell Houston Open, men for en lang række spillere i feltet handler det om at forberede sig til Masters i næste uge.

Charley Hoffman var rundt i -8 og fører foran Dustin Johnson, Roberto Castro, Scott Brown og Morgan Hoffmann i -7.

Steve Marino, der tabte omspil på Puerto Rico til Tony Finau i sidste uge, er nr. 10 i -5 sammen med bl.a. Jonas Blixt og Jordan Spieth. Finau er ét slag længere tilbage på en delt 21. plads i -4.

Phil Mickelson, Rickie Fowler, Henrik Stenson og Patrick Reed er nr. 32 i -3.

Lee Westwood er nr. 64 i -2, mens Sergio Garcia og Rafa Cabrera Bello er nr. 83 i -1. Louis Oosthuizen er noget længere tilbage som nr. 106 i +1.

En ekstra bonus til vinderen
Hvis vinderne ikke allerede er kvalificeret til Masters i næste uge, så er Shell Houston Open sidste mulighed, da vinderen får en plads i årets første major.

C More Golf sender direkte fra Shell Houston Open. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Shell Houston Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk