PopulærtDP World TourHero MotoCorp er ny titelsponsor Dubai Desert Classic

Hero MotoCorp er ny titelsponsor Dubai Desert Classic

Dubai Desert Classic var uden titelsponsor efter kriseramte Slync.io i efteråret måtte trække sig efter blot ét år af en 5-årig aftale som titelsponsor for Rolex Series turneringen.

Nu er Hero MotoCorp trådt til som titelsponsor for 9 mio. $ turneringen, der spilles fra den 26. – 29. januar på Emirates GC. Det var her Thomas Bjørn vandt turneringen i 2001 foran Tiger Woods og Padraig Harrington. Viktor Hovland vandt sidste år.

Tre DP World Tour turneringer og Tigers turnering

Hero Dubai Desert Classic bliver den tredje Hero turnering på DP World Tour i i år, da man også er sponsor for holdturneringen Hero Cup med Rasmus Højgaard fra den 13. – 15. januar samt Hero Indian Open fra den 23. – 26. februar.

Hero MotoCorp fra Indien er verdens største producent af motorcykler. Virksomheden er storsponsor i golf med også Tigers Hero World Challenge i december, som Hovland har vundet de seneste to år, og Hero Women’s Indian Open på LET.

Dubai Desert Classic blev spillet første gang i 1989 som den første DP World Tour turnering i Mellemøsten.

Verdens største producent af motorcykler og scootere

Titelsponsoren Hero MotoCorp er ikke så kendt i Danmark, men har gennem mange år været verdens største producent af motorcykler og scootere. I januar 2021 nåede man en stor milepæl med flere end 100 mio. solgte motorcykler og scootere.

Firmaet blev grundlagt som Hero Honda i 1984, hvor det var et samarbejde mellem Hero Cycles og japanske Honda. Oprindeligt eksporterede det indiske firma ikke til andre lande end Nepal, Bangladesh og Sri Lanka. Honda blev købt ud i 2010, hvorefter det er blevet et mere internationalt firma, som eksporterer til 40 lande.

Logo for Hero Dubai Desert Classic

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk