KlubnytHejs Dannebrog for Nicolai Højgaard

Hejs Dannebrog for Nicolai Højgaard

Nu skal Dannebrog endnu engang hejses i de danske golfklubber, for at fejre en dansk sejr på én af de førende tours.

22-årige Nicolai Højgaard vandt DP World Tour sæsonfinalen, DP World Tour Championship. Én af de absolut største danske sejre nogensinde, og den største rent pengemæssigt, da han fik 20,5 mio. kr. for sejren samt 8,25 mio. kr. for at blive nr. 2 på Race to Dubai ranglisten!. Det skal fejres og hyldes.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i en del golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours, så hermed en stor opfordring til, at alle danske golfklubber hejser Dannebrog mandag den 20. november 2023.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så han kan blive fejret over hele landet.

Tillykke Nicolai Højgaard!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk