For fjerde gang i år skal Dannebrog hejses i de danske golfklubber for at fejre en dansk sejr på Europa Touren, da 31-årige Joachim B Hansens vandt AVIV Dubai Championship 2021, på Jumeirah Golf Estates, Fire Course.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i en del golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours, så hermed en stor opfordring til, at alle danske golfklubber hejser Dannebrog mandag den 15. november. Og blev flaget ikke hejst i lørdags, kan Emily K Pedersens hold-sejr på Ladies European Tour også blive fejret.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så han kan blive fejret over hele landet.

Tillykke Joachim B Hansen!

Det er som nævnt årets fjerde sejr på Europa Touren. 20-årige Rasmus Højgaard vandt i slutningen af august sin tredje Europa Tour sejr i Omega European Masters, og ugen efter vandt tvillingebror Nicolai Højgaard sin første Europa Tour sejr i DS Automobiles Italian Open. For tre uger siden vandt Jeff Winther Mallorca Golf Open.

.
.
Joachim B Hansen med sin caddie Adam Drummond – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.