Spillerne havde det svært under finalerunden af Investec Cup, som blev vundet af Haydn Porteous. Han blev nr. 3 på Chase to Investec Cup ranglisten, der blev vundet af Dean Burmester.

Investec Cup var finalen i Sunshine Tourens Chase to Investec Cup, men ikke sæsonfinalen.

Haydn Porteous førte med et enkelt slag efter tredje runde, som han og de to andre i top-3 alle gik i -1. Det var således nok til en samlet sejr i -12 foran Brandon Stone i -11.

Dean Burmester blev nr. 3 i -9 foran Vaughn Groenewald i -7 og Richard Sterne i -5.

Jaco Van Zyl, der lidt overraskende meldte afbud til WGC – Cadillac Championship, delte 6. pladsen i -4 med Jean Hugo.

.
.
Dean Burmester
Dean Burmester

Burmester får 1,77 mio. kroner i bonus
Allerede inden turneringen var Dean Burmester sikker på at vinde Chase to Investec Cup ranglisten efter et forrygende år med fire Sunshine Tour sejre. Med en 3. plads har han opnået hele 12 top-10 placerer i 18 turneringer.

Burmester får en bonus på ca. 1,77 mio. kroner for at vinde ranglisten. Der kan læses mere om turneringen og ranglisten i denne artikel på 19hul.dk.

Investec Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.