PopulærtPGA TourGrayson Murray vandt Sony Open efter angst og alkohol problemer

Grayson Murray vandt Sony Open efter angst og alkohol problemer

Grayson Murray vandt sin anden PGA Tour sejr i Sony Open in Hawaii efter et langt holet birdieputt i omspil mod Byeong Hun An og Keegan Bradley. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen overfor. Grayson Murray har haft alkohol problemer lige siden han var PGA Tour rookie i 2017, men har nu vundet to gange på Korn Ferry Tour og på PGA Tour efter han stoppede med at drikke for 8 måneder siden.

Keegan Bradley og Grayson Murray delte føringen i -14 inden finalerunden Waialae Country Club i Honolulu, Hawaii.

Keegan Bradley og Grayson Murray afsluttede begge med runder i -3 og sluttede i -17 sammen med Byeong Hun An, som var rundt i -6. De tr var i omspil, og det vandt Grayson Murray med en birdie på første omspilshul, banens 18.

Carl Yuan og Russel Henley spillede ikke sammen men gik begge -7 og rykkede 9 pladser frem til en delt 4. plads i -16 foran J.T. Poston i -15. Poston var dagens bedste med en runde i -9.

Fem af de 10 nye fra DP World Tour var med

Matthieu Pavon, der var én af de 10 der fik et PGA Tour kort via DP World Tour, blev delt nr. 7 i -14. Fem af de 10 nye PGA Tour spillere havde taget den lange tur til Hawaii, hvor Ryo Hisatsune blev nr. 30 i -9 og Robert MacIntyre nr. 52 i -7 mens Alexander Björk og Sami Valimaki missede cuttet.

Fire af de 10 var med i Dubai Invitational, og det var Thorbjørn Olesen, Ryan Fox, Jorge Campillo og Adrian Meronk. Victor Perez spillede ikke i den forgangne uge.

Comeback sejr efter angstanfald og alkohol problemer

30-årige Grayson Murray vandt sin første PGA Tour sejr i Barbasol Championship 2017, men den dengang 23-årige rookie har siden fortalt at han havde tømmermænd under tre af de fire runder. Han drak for meget, og det fortsatte gennem flere år. Han var indlagt på en Hazelden Betty Ford klinik for to år siden, men begyndte at drikke igen.

I en artikel på pgatour.com citeres Grayson Murray for, at han fik et angst anfald under Mexico Open i april 2023. Efter en 68’er i første runde drak han sig fuld og gik en 79’er i anden runde. Da han kom hjem fik han et angstanfald som varede fire dage, og aldrig har han haft det så dårligt. Det er sidste gang han har drukket.

Grayson Murray spillede primært på Korn Ferry i 2023 og kort efter den sidste drink, så vandt han AdventHealth Championship i maj 2023. Han vandt også Simmons Bank Open 2023.

21 spillere på Japan Golf Tour hedder Taiga

Sony har tradition for at invitere nogle japanske spillere med, og i år bl.a. 22-årige Taiga Semikawa, der var delt nr. 4 -11 inden finalerunden. Efter en runde i +2 faldt han tilbage til en 30. plads, som han bl.a. delte med Ludvig Åberg.

Ifølge PGA Tour er Taiga Semikawa én blandt hele 21 spillere på Japan Golf Tour, der hedder Taiga til fornavn. Det udtales Tiger, og om ikke alle så er de fleste nok opkaldt efter Tiger Woods. Taiga Semikawa er opkaldt efter Tiger, og han har godt gang i karrieren, da han som amatør vandt han to gange på Japan Golf Tour i 2022, hvor han i fem uger var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste. Som professionel vandt han to gange på Japan Golf Tour i 2023, og inden ugens turnering var han nr. 111 på verdensranglisten.

Sony Open in Hawaii, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk