PopulærtDP World TourSkadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Skadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Thomas Bjørn har trukket sig fra Omega Dubai Desert Classic, og det betyder, at Joachim B Hansen kommer med i feltet.

De seneste dage har Joachim B Hansen været første reserve, og det er godt for ham, at han kommer med. Desværre blev det så på bekostning af Thomas Bjørn, som har trukket sig med en skade i ryggen.

Joachim overtager Bjørns starttid, og begynder kl. 9:25 dansk tid, hvor han skal spille med Danny Willett og Chris Wood. Det er én af de primære grupper, som følges på tv.

Der er dermed fortsat fem danskere i turneringen på Emirates GC.

Viasat Golf og Viaplay.dk direkte torsdag frem til kl. 10 og igen fra kl. 12:30 – 14:30, fredag fra kl. 08:0 – 14:30, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

JoachimBHansen_almaty15-297239

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk