PopulærtDP World TourSkadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Skadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Thomas Bjørn har trukket sig fra Omega Dubai Desert Classic, og det betyder, at Joachim B Hansen kommer med i feltet.

De seneste dage har Joachim B Hansen været første reserve, og det er godt for ham, at han kommer med. Desværre blev det så på bekostning af Thomas Bjørn, som har trukket sig med en skade i ryggen.

Joachim overtager Bjørns starttid, og begynder kl. 9:25 dansk tid, hvor han skal spille med Danny Willett og Chris Wood. Det er én af de primære grupper, som følges på tv.

Der er dermed fortsat fem danskere i turneringen på Emirates GC.

Viasat Golf og Viaplay.dk direkte torsdag frem til kl. 10 og igen fra kl. 12:30 – 14:30, fredag fra kl. 08:0 – 14:30, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

JoachimBHansen_almaty15-297239

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk