PopulærtDP World TourSkadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Skadet Bjørn giver Joachim en plads i Dubai

Thomas Bjørn har trukket sig fra Omega Dubai Desert Classic, og det betyder, at Joachim B Hansen kommer med i feltet.

De seneste dage har Joachim B Hansen været første reserve, og det er godt for ham, at han kommer med. Desværre blev det så på bekostning af Thomas Bjørn, som har trukket sig med en skade i ryggen.

Joachim overtager Bjørns starttid, og begynder kl. 9:25 dansk tid, hvor han skal spille med Danny Willett og Chris Wood. Det er én af de primære grupper, som følges på tv.

Der er dermed fortsat fem danskere i turneringen på Emirates GC.

Viasat Golf og Viaplay.dk direkte torsdag frem til kl. 10 og igen fra kl. 12:30 – 14:30, fredag fra kl. 08:0 – 14:30, lørdag fra kl. 10 – 14 samt søndag fra kl. 9:30 – 14.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

JoachimBHansen_almaty15-297239

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk