Danish Golf ChampionshipEn god men blæsende dag i Himmerland

En god men blæsende dag i Himmerland

Mange havde glædet sig til en varm sommerdag i Himmerland, men efter en solrig start på dagen blev det overskyet og ganske blæsende omkring middagstid. Det gav noget sværere betingelser for eftermiddagens spillere.

Otte af de 22 danskere er med i finalerunderne, og bedst af dem er fortsat Søren Kjeldsen og Jeff Winther. Med tidlige starttider var de begge rundt i -4, hvilket giver dem en delt 7. plads i -7.

Jeff Winther
Jeff Winther

Derfra er der et stykke ned til amatøren John Axelsen, som imponerede med en eftermiddagsrunde i -1, hvilket giver ham en 41. plads i -1.

Mark F Haastrup, Daniel Løkke og Anders Hansen deler 50. pladsen i par, mens Sebastian Cappelen og Lucas Bjerregaard er nr. 61 i +1.

Som nr. 74 i +2 var Andreas Hartø ét slag fra at klare cuttet, mens Joachim B Hansen blev nr. 86 i +3. Morten Ørum Madsen og Lasse Jensen blev nr. 94 i +4, Mads Søgaard og Thomas Bjørn nr. 104 i +5, amtøren Marcus Hansen og Rasmus Hjelm nr. 111 i +6, Mathias Gladbjerg og Martin Simonsen nr. 116 i +7, Thorbjørn Olesen og Søren Hansen nr. 128 i +8, Nicolai Tinning nr. 134 i +9 og Christian Bæch nr. 140 i +11.

Thomas Bjørn
Thomas Bjørn

Bradley Dredge fører med tre slag
Efter en runde i -5 fører Bradley Dredge i -13 foran Joakim Lagergren i -10, mens Richard Sterne og Thomas Pieters deler 3. pladsen i -9. Tom Lewis og Adrian Otaegui deler 5. pladsen i -8.

Bradley Dredge blev nr. 6 i Made in Denmark sidste år, mens han blev nr. 2 i 2014.

Bradley Dredge
Bradley Dredge

Lowry rykkede 101 pladser frem i feltet
Shane Lowry og Oliver Wilson gik dagens bedste runder i -6. Mens Oliver Wilson rykkede 44 pladser frem til en 7. plads i -7, så rykkede Lowry hele 101 pladser frem til en 30. plads i -2, da han gik en skuffende første runde i +4.

Martin Kaymer er ét slag bedre som nr. 26 i -3. Lowry og Kaymer er blandt de spillere, der håber på at få et af de tre Ryder Cup wild cards, som Darren Clarke vælger på tirsdag.

Darren Clarke blev modtaget på 16. hul med Ryder Cup skilte, hvilket vi vender tilbage til i en senere artikel. Clarke gik anden runde i par, men misser cuttet som nr. 104 i +5.

Begge Ryder Cup spillere missede cuttet
Der var to Ryder Cup spillere i Made in Denmark feltet, men ingen af dem er med i weekenden. Efter en runde i +3 sluttede Matthew Fitzpatrick som nr. 74 i +2, mens Andy Sullivan blev nr. 86 i +3.

I første runde lavede Andy Sullivan 18 pars! Efter en dårlig start på anden runde med en tredobbelt bogey på 2. hul og en dobbeltbogey på 3. hul, så kæmpede han sig tilbage til par med fem birdies frem til 17. hul. Efter en tredobbelt bogey på 18. hul var han dog to slag fra at klare cuttet…

De to Made in Denmark vindere missede også cuttet
Marc Warren, der vandt Made in Denmark 2014, missede cuttet som nr. 86 i par. Den forsvarende mester David Horsey er også ude, da han sluttede som nr. 138 i +10.

Viasat Golf, TV3 Sport og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. På Viaplay og www.tv3sport.dk/golf sendes der direkte fra 16. hul.

Made in Denmark, leaderboard

Thorbjørn Olesen
Thorbjørn Olesen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Joaquin Niemann vandt LIV Golf Jeddah – anden sejr i år

Joaquin Niemann vandt den individuelle turnering ved LIV Golf Jeddah i Saudi Arabien, mens Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn vandt holdturneringen. Adrian...

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk