Danish Golf ChampionshipIngen Garia til Robert Karlsson og hans caddie

Ingen Garia til Robert Karlsson og hans caddie

Svenske Robert Karlsson lavede sin første hole-in-one i en professionel turnering, da han præsterede det ultimative slag på ikoniske 16. hul under torsdagens første runde. Se slaget i videoen nedenfor.

Det var der dog ingen præmie for, da der kun er hole-in-præmie på hullet i weekenden.

Garia bil til spiller og caddie i weekenden
Der er to Garia golfbiler i hole-in-one præmie på 16. hul, men det gælder kun i weekendens finalerunder.

Hvis en spiller laver hole-in-one på 16. hul i finalerunderne, så får både spiller og caddie en Garia. Spilleren får en luksus model, mens caddien får en almindelig model, hvis man da kan tale om almindelige Garia biler. Den samlede værdi af præmien er på € 100.000 svarende til omkring 745.000 kroner.

Der er fire par-3 huller på Backtee course i Himmerland, men 16. hul er det eneste, som der er en hole-in-one præmie på under Made in Denmark 2016.

Viasat Golf, TV3 Sport og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Made in Denmark, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk