PopulærtPGA TourGarcia foran Spieth og DJ i Dallas

Garcia foran Spieth og DJ i Dallas

Sergio Garcia, Danny Lee og Johnson Wagner deler føringen i AT&T Byron Nelson, hvor Jordan Spieth er på en delt 4. plads efter et skuffende misset cut i Players Championship.

Første runde blev forsinket, så 30 spillere nåede ikke at blive færdige. Af dem er Tom Hoge bedst, da han nåede 14 huller i -6, så han han kan nå at overhale de førende.

Sergio Garcia, Danny Lee og Johnson Wagner fører i -7 foran Dustin Johnson, Jordan Spieth, Freddie Jacobson og Tom Hoge i -6.

Jordan Spieth kommer fra Dallas, og fik sin PGA Tour debut i turneringen som 16-årig i 2010, hvor han blev nr. 16.

Tilbage i 1999 fik Sergio Garcia sin PGA Tour debut som professionel i turneringen, der dog dengang blev spillet på den anden af de to baner på TPC Four Seasons Resort Las Colinas. Den nu 36-årige Garcia var 19 år dengang, og førte efter første runde inden han blev delt nr. 3. Han vandt turneringen i 2004.

C More Golf sender direkte fra AT&T Byron Nelson. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AT&T Byron Nelson, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk