PopulærtPGA TourFuryk gør comeback efter otte måneders pause

Furyk gør comeback efter otte måneders pause

Jim Furyk gør comeback i denne uge efter en næsten otte måneders lang skadespause, som har varet siden september sidste år.

I første omgang håbede Furyk, at kunne komme sig over sin skade i venstre håndled ved behandlinger og en pause. I februar måtte han dog erkende, at en operation var nødvendig.

Nu gør 45-årige Furyk så comeback i Wells Fargo Championship. En turneringen han vandt i 2006, mens han blev nr. 2 i 2005 og 2014.

Jim Furyk
Jim Furyk

Fra nr. 7 til nr. 25 på verdensranglisten
I september var Furyk nr. 7 på verdensranglisten, men han er naturligvis faldet en del tilbage. Han var nr. 9 ved nytår, og er pt. nr. 25 på verdensranglisten.

Furyks seneste turnering var BMW Championship i september, hvor han trak sig efter 6 huller. Det var første gang i 20 år på PGA Tour, at Furyk trak sig fra en igangværende turnering.

Efterfølgende måtte han melde afbud til PGA Tourens sæsonfinale, Tour Championship by Coca-Cola, og Presidents Cup. Furyk kom dog med til Presidents Cup, men som vicekaptajn. Han var naturligvis heller ikke med i Masters.

Furyk har spillet ni Ryder Cups i træk
Jim Furyk har deltaget i de seneste ni udgaver af Ryder Cup siden 1997. Med sin lange pause bliver det dog svært at kvalificere sig i år, hvor Ryder Cup spilles fra den 30. september til 2. oktober på Hazeltine i USA.

Han er pt. nr. 41 på Ryder Cup ranglisten, hvorfra top-8 kvalificerer sig. Derudover er der fire Captain Picks, så hvis Furyk har en god sommer, kan han måske gøre sig fortjent til én af dem.

Furyk har indtil nu opnået 27 professionelle sejre i karrieren, hvoraf de 17 har været på PGA Tour. Han vandt US Open 2003, og den samlede FedExCup rangliste i 2010, hvor der var en vinderbonus på $ 10 mio.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Wells Fargo Championship, leaderboard

Jim Furyk under Ryder Cup 2014
Jim Furyk under Ryder Cup 2014

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk