PopulærtPGA TourOptakt til Wells Fargo Championship på C More Golf

Optakt til Wells Fargo Championship på C More Golf

Optakt med kommentator Anders Sigdal:

PGA Tour er rejst fra det dårlige vejr i New Orleans til Charlotte i North Carolina, hvor dette års Wells Fargo Championship spilles. Turneringen har igen i år en sand parade af stjerner til start, og fem af verdens top ti er med på Quail Hollow Club.

Rory McIlroy fik sin første sejr på PGA Tour ved netop Wells Fargo Championship tilbage i 2010, og i fjor vandt han igen turneringen, blandt andet efter en imponerende 61’er i tredje runde. McIlroy er naturligvis hovednavnet, men nordireren får selskab af Ricki Fowler, der for fire år siden noterede sin første PGA Tour titel her på banen. Ud over de to tidligere vindere er Henrik Stenson, Adam Scott og Justin Rose også blandt de top ti spillere, der er til start i denne uge.

Turneringen byder også på et comeback. Jim Furyk har ikke spillet siden august måned sidste år, grundet en skade og efterfølgende operation i den ene hånd, men nu føler han, at han er klar til at spille turneringsgolf igen. Det er nok ikke de store resultatmæssige forventninger man kan have til Furyk, men han gør comeback på en bane han elsker at spille. Han vandt i 2006, og blev nummer to i både 2005 og 2014.

Hold øje med:
Forhåndsfavoritterne er naturligvis McIlroy og Fowler, men jeg har også et godt øje til JB Holmes, der vandt for to år siden, og har hele seks top 15 placeringer i sine sidste otte starter, ellers har jeg også et godt øje til Phil Mickelson, der har gang i god sæson, men mangler lige at få fire runder til at hænge sammen. Det kan meget vel blive i denne uge. Phil er seks gange tidligere sluttet i top fem, så han kan også godt skyde lavt på Quail Hollow.

CMore_WellsFargo16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk