PopulærtDP World TourFred Couples har trukket sig fra Masters

Fred Couples har trukket sig fra Masters

Der er kun 89 spillere i Masters, da Fred Couples har trukket sig med en rygskade. Ikke siden 2002 har der været så få deltagere i årets første major.

56-årige Couples, der vandt Masters 1992, har haft ondt i ryggen de seneste uger. Tidligere i karrieren har han også haft problemer med ryggen, hvilket har resulteret i flere skadespauser.

Couples har deltaget i Masters 31 gange
Fred Couples har deltaget i alle udgaver af Masters siden 1995. Han deltog for første gang i 1983, og skulle have deltaget i sin Masters nr. 32.

Han har klaret cuttet i Masters 28 gange, og haft 11 top-10 placeringer. Den seneste i 2010, hvor han blev nr. 6.

Couples har vundet 15 PGA Tour turneringer i karrieren, og i 1992 var han nr. 1 på verdensranglisten i 16 uger.

Han har blot spillet tre turneringer i år, med en 2. plads og en 6. plads på Champions Tour. Seneste missede han cuttet i Northern Trust Open på PGA Tour. Det var i februar, og han har ikke spillet turneringer siden da.

Fred Couples
Fred Couples

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk