PopulærtDP World TourFred Couples har trukket sig fra Masters

Fred Couples har trukket sig fra Masters

Der er kun 89 spillere i Masters, da Fred Couples har trukket sig med en rygskade. Ikke siden 2002 har der været så få deltagere i årets første major.

56-årige Couples, der vandt Masters 1992, har haft ondt i ryggen de seneste uger. Tidligere i karrieren har han også haft problemer med ryggen, hvilket har resulteret i flere skadespauser.

Couples har deltaget i Masters 31 gange
Fred Couples har deltaget i alle udgaver af Masters siden 1995. Han deltog for første gang i 1983, og skulle have deltaget i sin Masters nr. 32.

Han har klaret cuttet i Masters 28 gange, og haft 11 top-10 placeringer. Den seneste i 2010, hvor han blev nr. 6.

Couples har vundet 15 PGA Tour turneringer i karrieren, og i 1992 var han nr. 1 på verdensranglisten i 16 uger.

Han har blot spillet tre turneringer i år, med en 2. plads og en 6. plads på Champions Tour. Seneste missede han cuttet i Northern Trust Open på PGA Tour. Det var i februar, og han har ikke spillet turneringer siden da.

Fred Couples
Fred Couples

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk