PopulærtDP World TourMcIlroy lavede hole-in-one på 16. hul

McIlroy lavede hole-in-one på 16. hul

Rory McIlroy er på jagt efter en karriere Grand Slam, da Masters er den eneste af de fire majors, som han mangler at vinde.

Mandag fik han en god optakt, da han lavede hole-in-one på det 155 meter lange 16. hul med et 7-jern.

– Jeg tror aldrig, at jeg har hørt så høje brøl under en træningsrunde, sagde Rory McIlroy efter runden.

McIlroy spillede hulspil mod Chris Wood i træningsrunden. Det hele var afgjort med McIlroys hole-in-one, da han vandt 3 & 2.

McIlroy kan blive den sjette med en karriere Grand Slam
26-årige Rory McIlroy kan fuldende en karriere Grand Slam ved at vinde Masters i denne uge.

Han har vundet US Open 2011, US PGA Championship 2012 og 2014 samt The Open 2014. Hans hidtil bedste resultat i Masters er en 4. plads i 2015. I 2011 førte han Masters med fire slag inden finalerunden, men blev nr. 15.

Siden Masters blev en major er der blot fem spillere, som har vundet alle fire majors i karrieren. De fem er Jack Nicklaus, Tiger Woods, Ben Hogan, Gary Player og Gene Sarazen.

Bobby Jones, der var medstifter af Augusta National og Masters, er den hidtil eneste, som har vundet fire majors i samme kalenderår. Det var i 1930, hvor US Amateur, US Open, The Open og The Amateur Championship blev regnet som de fire majors.

Rory McIlroy på Hogan Bridge ved 12. green under Masters 2015
Rory McIlroy på Hogan Bridge ved 12. green under Masters 2015

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk