Branden Grace var på andenpladsen inden finalerunderne af Barracuda Championship på PGA Tour, men måtte trække sig efter en positiv COVID-19 test. Han kommer heller ikke med i US PGA Championship.

I en pressemeddelelse fra PGA Tour siger Branden Grace, at han ikke havde haft symptomer på COVID-19, men han var træt fredag aften. Af respekt for alle involverede i turneringen blev han testet lørdag morgen, og det viste, at han er smittet med COVID-19, og så trak han sig naturligvis fra turneringen.

Grace kommer ikke med i US PGA Championship

Branden Grace går nu i 10 dages karantæne. Det betyder, at verdensranglistens nr. 79 ikke kommer med i den kommende uges US PGA Championship, der er årets første major.

Branden Graces caddie er ikke smittet med COVID-19, men efter PGA Tourens vejledninger går han for en sikkerheds skyld også i karantæne.

Inden finalerunden af turneringen med et modificeret Stableford system fører Troy Merritt i +33 foran Emiliano Grillo og Maverick McNealy i +29. Sebastian Cappelen missede cuttet.

GOLFTV sender direkte natten til mandag. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Barracuda Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.