Costa Navarino offentliggør nye billeder af Olazábal banerne

I Costa Navarino i Grækenland har man allerede to fantastiske golfbaner, men nu er to nye baner under opførsel. Banerne er designet af spanieren José María Olazábal, og forventes at åbne i foråret 2022.

Det græske resort, som GolfersGlobe har besøgt ved flere lejligheder, har netop offentliggjort billeder af de første tilsåede fairways.

José María Olazábal, der er banearkitekten bag de to nye golfbaner, kaldet Navarino Hills, har for nylig besøgt resortet for at følge udviklingen, og i den ny video øverst fortæller den dobbelte majorvinder og Ryder Cup legende om de nye baner og om, hvordan han ser på mulighederne for Costa Navarino.

Costa Navarino i Grækenland – Foto: PR

Alt det forberedende arbejde er gjort, hvilket bl.a. betyder anlæggelsen af et kæmpemæssigt vandreservoir på 428.000 m3 og herunder et omfattende vandings- og dræningssystem.

De to nye baner er placeret på et højtliggende klippeplateau – heraf navnet Navarino Hills – så det har været en kæmpemæssigt udfordring at nå dertil, hvor man har kunnet så det første græs på the West Course.

.
.

Ifølge resortet begynder tilsåningen af den anden bane, East Course indenfor kort tid.

Fra de to nye baner har man en fantastisk udsigt ud over den historiske Navarino bugt og det omkringliggende landskab i Messinea.

Costa Navarino i Grækenland – Foto: PR

Med anlæggelsen af de to nye baner vil Costa Navarino råde over fire golfbaner, som foruden West og East Course også tæller The Dunes Course og The Bay Course.

Bay Course, Costa Navarino i Grækenland – Foto: PR

Og med fire golfbaner går Costa Navarino fra at være det, som man vil betegne som et golfresort til at være en egentlig golf destination med et bredt udvalg af tilbud til de besøgende. Resortet opfører også to nye hoteller, så gæster i fremtiden kan vælge mellem 4 forskellige overnatningsmuligheder. Til resortet hører der et stort strandområde med en lækker ‘beach front’ restaurant, og det er også planen at tilbyde forskellige former for vandsportsaktiviteter.

Læs mere om Costa Navarino, historien bag og om hele området i artiklen, som vi skrev efter et besøg for et par år siden.

— oOo —

Denne artikel er bragt i samarbejde med www.golfersglobe.com.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.