Anbefalet80-årige Jack Nicklaus har haft corona

80-årige Jack Nicklaus har haft corona

Det vakte opsigt, da 80-årige Jack Nicklaus op til the Memorial Tournament presented by Nationwide sagde, at han gerne ville trykke hånd med vinderen.

Det er en tradition, at værten Jack Nicklaus lykønsker vinderen af the Memorial med et håndtryk, og han mente ikke, at der var risiko for, at han kunne smitte vinderen.

Det lød umiddelbart lidt mærkeligt, men skyldes også, at både Jack Nicklaus og hustruen Barbara begge har været smittet med COVID-19, hvilket han afslørede i et tv-interview under søndagens finalerunde.

Testet positiv fire gange og har antistoffer i kroppen

Både Barbara og Jack Nicklaus havde kun milde symptomer, da de i marts blev testet positive for COVID-19. De isolerede sig i deres hjem i Florida fra den 13. marts – 20. april, og er kommet sig over sygdommen.

De blev begge testet gentagne gange, da Jack blev testet positiv for COVID-19 fire gange, mens Barbara blev testet positiv tre gange, men de nu er testet positive som bærere af antistoffer. De priser sig derfor lykkelige og heldige over, at COVID-19 ikke ramte dem hårdt.

Ingen håndtryk med Jon Rahm

Jon Rahm vandt the Memorial Tournament presented by Nationwide, og efterfølgende nøjes Rahm og Nicklaus med at markere med knytnæverne i luften, så de gav ikke hinanden hånden.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk